NVM Taxatie in Almere

Neem contact op

NVM kwaliteit in Almere


Door te kiezen voor ons, kiest u altijd voor kwaliteit! Door ons lidmaatschap bij de NVM heeft u de garantie voor kwaliteit. Tevens zijn wij uiteraard aangesloten bij het NWWI en bij het taxatieregister NRVT.

NVM

De Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen NVM, is de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed. Een NVM makelaar behartigt alleen úw belang. Daarnaast betekent het lidmaatschap van de NVM voor u zekerheid, elk NVM lid moet voldoen aan strenge eisen. NVM makelaars dienen zich bijvoorbeeld te houden aan de NVM Erecode. Daarnaast volgen ze verplicht cursussen en trainingen om hun kennis op peil te houden. En ten slotte heeft een NVM makelaar toegang tot de NVM Database, waarin allerlei data wordt verzameld. Uw NVM-makelaar kan u precies melden wat de achtergrond is van een pand, in welke buurt het ligt en hoe lang het al te koop staat.

NVM leden zijn verenigd in een branchevereniging die in 2008 haar 110-jarig bestaan viert. De NVM helpt ze de kennis en kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren. Daarnaast worden NVM leden door een externe partij gecertificeerd voor vakbekwaamheid en volgen ze extra cursussen. Wanneer u zaken doet met een NVM makelaar / taxateur, beschikt u dus altijd over de meest actuele kennis, gekoppeld aan jarenlange ervaring.

NWWI

Het NWWI is in 2009 opgericht om inzicht te bieden in de wijze waarop de waarde van woningen is vastgesteld. Het NWWI is het keurmerk voor woningtaxaties en heeft als belangrijk doel het verhogen van de deskundigheid, betrouwbaarheid en transparantie van woningtaxaties. Het biedt betrokkenen meer zekerheid en draagt bij aan het voorkomen van taxatiefraude.

Alle geldverstrekkers in Nederland accepteren een taxatierapport welke door het NWWI is gevalideerd. Een aantal geldvertrekkers stelt een door het NWWI gevalideerd rapport inmiddels zelfs verplicht, voor zowel NHG als niet-NHG financieringen.